Kdy je správná doba na to, objednat si mystery shopping?

Kladete si otázky, jak prodat víc produktů, navýšit obrat a tím i zisk? Jakým způsobem získat nové zákazníky a přimět je, aby se vraceli? Rádi Vám s tím pomůžeme!

Možná si říkáte, že Váš business funguje obstojně, jste s ním celkem spokojeni, otevřeli jste nové pobočky a teď už to můžete nechat nějakou dobu takhle běžet. To je skvělé a blahopřejeme! Víte, že některé z Vašich poboček mají větší obrat, než jiné. Třeba se v některých střídají více zaměstnanci, nebo také výše tržeb někde kolísá více, než jinde. Rádi byste tomu přišli na kloub, udrželi si nejvyšší standard napříč všemi prodejnami a posunuli spokojenost zaměstnanců i zákazníků na vyšší úroveň? Nejen s těmito výzvami se na nás můžete obrátit.

Kdy je tedy nejlepší doba na to objednat si mystery shopping? Kdykoli, kdy chcete svoje podnikání posunout dál!
  1. Pomůžeme Vám budovat ty nejlepší zákaznické zkušenosti a tím si zajistit, aby se k Vám zákazníci vraceli.
  2. Poradíme Vám, jak prodat více produktů a tím zvýšit Váš obrat.
  3. Identifikujeme, jaká jsou slabá místa na Vašich prodejnách a najdeme způsob, jak je přeměnit na Vaše silné stránky.

V případě, že se Vaši zákazníci budou vracet, Váš obrat bude vyšší a ze slabých míst se stanou silné stránky, výsledkem bude nejen vyšší zisk Vámi budované firmy, ale i spokojení zaměstnanci, kteří mají zpětnou vazbu a ví, proč si jich vážíte.

Zní to skvěle, viďte?

 A to není samozřejmě vše. Kromě toho, že do Vaší prodejny přivedeme mystery shoppery, což jsou další potencionální zákazníci, přibude Vám více nových zákazníků jednoduše proto, že pozitivní zkušenost z návštěvy u Vás budou spokojení klienti šířit sami mezi své známé.

Získáte tak nejen navýšení zisku, ale hlavně konkurenční výhodu oproti jiným firmám v oboru, což Vám pomůže překonat i náročnější období, zviditelnit Vaši značku, ale i neusnout na vavřínech a neustále posouvat Váš bussines dál.

Chcete vědět více, probrat s námi Vaše představy, setkat se s námi, nebo získat nacenění našich služeb? Napište nám.

Těšíme se na Vás, Retail Services.

Jitka Svobodová